gwb retsch zm300 mylly
Uusi Retsch ZM300 mylly

Saamme pitkästä aikaan Suomen ainoana Retschin valtuuttamana toimittajana Retsch-bussin (kuorma-auto) käyttöömme esittelemään erilaisia laiteratkaisuja liittyen näytteen jauhatuksen ja seulontaan. Autossa on lukuisia erilaisia myllyjä ja seulakoneita lähes kaiken tyyppisten laitteiden jauhatukseen. Voit ottaa mukaan myös oman näytteen ja kokeilla miten se saadaan jauhettua tai seulottua. Näytteen jauhaminen tulee kuitenkin olla turvallista, esim. näytteenjauhamisesta ei saa muodostua haitallista pölyä.

Suomi on varsin suuri maa kierrettäväksi vajaassa viikossa. Sen vuoksi käy ilmoitautumassa ao linkin kautta kiertueelle ja vastaa esitettyihin kysymyksiin. Ilmoittautuminen ei ole millään tavalla sitova, vaan saamiemme vastausten avulla suunnittelemme mahdollisimman tehokkaan kiertueen. Lähetämme myöhemmin tarkentuneen ohjelman.

Klikkaa ilmoittautumiseen TÄSTÄ.

gwb retsch bb50 mylly
Retsch BB50 leukamurskain

 

Miksi kannattaa  tulla käymään bussilla?

Näytteenkäsittely on yksi tärkeimmistä toiminnoista laboratoriossa. Hieno, tehokas ja kallis analyysilaite ei anna oikeellista tulosta mikäli näytteenkäsittely ei ole ollut tarpeeksi tehokasta. Onnistunut näytteen jauhatus vaatii tarkoituksenmukaista myllyä, jolla näyte jauhetaan tarvittavaan hienouteen helposti ja turvallisesti. Ei ole aivan sama millä laitteella jauhatus tapahtuu. Väärällä tavalla saattaa näyte muuttua tai jopa tuhoutua. On tärkeää myös arvioinnissa ottaa huomioon mitä näytteellä tullaa tekemään. Bussissa on erittäin laaja kirjo erilaisia laitteita. Ja mikä parasta, niitä voi kokeilla ja testata.

 

Laitelistaus kiertueella:

 • Leukamurskain BB50, jolla voidaan jauhaa kovaa ja haurasta materiaalia kuten kiveä.
 • Leikkaava mylly SM300 sopii loistavasti sitkeille ja puolikoville materiaaleille, esimerkiksi puu ja muovimainen jäte, reffi.

  gwb retsch mm500 mylly
  Retsch MM500 kuulamylly
 • Uusi roottorimylly ZM300 on Retschin uusimpia laitteita, jonka suorituskyky ylittää kaikki aikaisemmat laitteet. Tehokas laite esim. muoville kylmäjauhatuksessa ja koiranruoalle
 • Kuulamyllyt MM500 Nano, MM400, PM100. Näillä laitteilla saavutetaan hyvä lopputulos partikkelikoon suhteen todella nopeasti.
 • Veitsimyllyjen GM200 ja GM300 avulla voidaan jauhaa elintarvikkeet nopeasti ja tehokkaasti.
 • McCrone XRD-mylly kuuluu nimensä mukaisesti käytettäväksi yhdessä XRD-laitteen kanssa. Näytettä ei saa jauhaa liikaa jolloin kiderakenne tuhoutuu.
 • Ilmasuihkuseula AS200Jet ja seulakone AS200 Control seulontaan.

 

Tervetuloa tutustumaan myllyuutuuksiin. Tiedustelut gwb@gwb.fi.