Dynaamiset vaa’at – Linjavaa’at ja yhdistelmälaitteet 

Dynaaminen punnitus tarkoittaa, että kohteen liiketila ei tarvitse muuttua, ja se punnitaan nopeasti toiminnan aikana. Dynaamiset vaa’at suorittaa punnituksen liiketilassa, ja sen punnitustarkkuus on korkea, ja punnitusnopeus on nopea.Garvens linjavaa’at edustavat maailman johtavan vaakavalmistajan kehittämää automaatista punnitus teknologiaa (ratavaaka, automaattinen punnitus, hihnavaaka), joka tarjoaa asiakkaillemme modernia teknologiaa, luotettavuutta ja erinomaista käytettävyyttä. Tuotetta kehitetään jatkuvasti ja tuotteissa on maailmanlaajuinen tuki ja ylläpito.

Automatisoitu painonseuranta – dynaaminen punnitus

Garvens linjavaa’oilla saadaan automatisoitua valmistusprosessin painonseuranta ja poistettua alipainoiset tuotteet lakisäädösten mukaisesti ja samalla varmistaen asiakastyytyväisyyden ja -turvallisuuden. Punnitustiedon keräyksen ja tilastoinnin avulla voidaan valmistusprossia edelleen optimoida säästäen raaka-ainekustannuksissa mm välttäen ylitäytön tuomia kustannuksia. Lisäksi punnitusdata auttaa tunnistamaan tuotantohäiriöitä ja siten helpottaa puuttumaan ajoissa häiriöihin, jolloin voidaan optimoida tuotantolinjan kokonaistehokkuutta.

MID hyväksytyt dynaamiset vaa’at

Garvens linjavaakojen laajasta valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin dynaamisiin punnituksiin tuotteen tarkastuspunnituksista, tuotteiden erotteluun ja automaattiseen täytön ohjaukseen. Garvens linjavaa’at ovat MID hyväksyttyjä, joten ne sopivat kaikille pakkaaville teollisuuden aloille kuten elintarvike-, lääke-, kosmetiikka- sekä kemianteollisuus.

Modulaarinen rakenne

Garvens linjavaa’at on suunniteltu hyödyntämään modulaarista rakennetta, joten ne ovat räätälöitävissä hyvinkin yksityiskohtaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Lisäksi valikoimasta löytyy yhdistelmälaitteet, joissa linjavaakaan on yhdistetty vierasesineiden tunnistus tai etiketin tarkastus. Vierasesineiden tarkastukseen soveltuvat joko metallinilmaisin, että X-Ray läpivalaisulaitteisto. Etiketin tarkastuksessa käytetään Mettler Toledon konenäköjärjestelmää.Tuotekatalogi

C21 StandardLine Linjavaaka

C21 Linjavaa’alla päästään jopa kuljetinnopeuksiin 90 metriä minuutissa, punnitusalue max. 80 kg hyvällä punnitustarkkuudella. Rataleveys voidaan toimittaa asiakkaan rataan sopivaksi välillä 300 – 1100 mm. Tämän tarkistusvaaran luotettava tarkkuus mahdollistaa sen käytön monissa teollisissa tuotanto-olosuhteissa. Se on hyvä erityisesti niissä sovelluksissa, joissa on vaativat ja kuivat olosuhteet  sekä tuote on isokokoinen  ja raskas mutta vaatien 100 prosentin painonhallinnan.Mettler Toledo tuotesivuille.

mettler toledo garvens c21

C31 StandardLine Linjavaaka

C31 Linjavaaka edustaa Mettler Toledon linjavaakoja asiakkaille, jotka tarvitsevat luotettavan perusratkaisun automaattiseen punnitukseenraportointiin sekä automaattiseen tuotepoistoon. Tuotenopeus max 200 kpl/min, paino max. 6 kg, tarkkuus +/-1g  ,  MID-hyväksyntä),  Vaa’assa on 7″ suomenkielinen graafinen operointinäyttö. Rataleveys max 400 mm. Linjavaaka toimitetaan joko IP54 tai IP65 suojattuna soveltuen eri tuotantoympäristöön. Ratkaisu on vakiomallinen eikä se ole räätälöitävissä kuten C33 AdvanvedLine.Mettler Toledo tuotesivuille.

c31 linjavaaka - dynaamiset vaa'at

C33 PlusLine Linjavaaka

C33 -sarjan linjavaaka edustaa Mettler Toledon linjavaakoja asiakkaille, jotka haluavat räätälöidymmän ratkaisun automaattiseen punnitukseen, raportointiin sekä automaattiseen tuotepoistoon. Tuotenopeus max 300 kpl/min, paino max. 7,5 kg, tarkkuus alkaen +/- 0.05g  ,  MID-hyväksyntä),  Vaa’assa on 7″/12″ suomenkielinen graafinen operointinäyttö. Rataleveys max 400 mm. Linjavaaka toimitetaan joko IP54 tai IP65 suojattuna soveltuen eri tuotantoympäristöön. Linjavaa’asta on saatavissa vaativiin olosuhteisiin ns. ”wash down” -versio joka soveltuu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin puhdistuksen kannalta.Mettler Toledo Tuotesivuille

mettler toledo c33plusline ratavaaka - dynaamiset vaa'at

C35 AdvanceLine Linjavaaka

C35 -sarjan linjavaaka edustaa Mettler Toledon edistyneimpää linjavaakavaihtoehtoa. Vaaka on täysin räätälöitävissä ja tarjoaa erittäin korkean suorituskyvyn niin punnituksen nopeudessa, tarkkuudessa kuin soveltuvuudessa eri käyttöympäristöihin.  Tuotenopeus max 800 kpl/min, paino max.3g-10kg, tarkkuus alkaen +/- 0.01g  ,  MID-hyväksyntä),  Vaa’assa on 15″ suomenkielinen graafinen operointinäyttö. Rataleveys max 400 mm. Linjavaaka toimitetaan joko IP54 tai IP65 suojattuna soveltuen eri tuotantoympäristöön. Linjavaa’asta on saatavissa vaativiin olosuhteisiin ns. ”wash down” -versio joka soveltuu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin puhdistuksen kannalta.Mettler Toledo Tuotesivuille

mettler toledo c35 advanceline linjavaaka - dynaamiset vaaat

C33 PlusLine / C35  AdvanceLine WD (Wash Down)

C33/35 Linjavaa’asta on saatavissa vaativiin olosuhteisiin ns. ”wash down” -versio joka soveltuu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin hygieniavaatimusten ja puhdistettavuuden kannalta. Osat ovat nopeasti irrotettavissa pikakiinnikkein ja siten myös ajallisesti nopeasti puhdistettavissa.Mettler Toledo C35 WD Tuotesivuille   Katso Esittelyvideo

dynaamiset vaa'at

Yhdistelmälaitteet

Mettler Toledo tuotetarkistuslaitteet voidaan yhdistellä yhdeksi integroiduksi kokonaisuudeksi sisältäen Linjavaaka & Metallinilmaisin, X-ray, Konenäkö/etiketin tunnistus. Tällöin yhtä kuljetinrataa voidaan hyödyntää tuotetarkistustoiminnoille lyhentäen tarvittavaa asennustilaa. Integroidut käyttöliittymät helpottavat käyttäjän operointia sekä laitteiston integrointia esimerkiksi Mettler Toledo ProdX – tiedonkeruujärjestelmään.

mettler toledo combination system - dynaaminen punnitus