Kylmälaitteet ja inkubaattorit

GWB tarjoaa laadukkaat ja perinteikkäät PHCBi kylmälaitteet ja inkubaattorit, sekä ratkaisuja myös muilta huippuvalmistajilta. Täältä löydät ratkaisut sekä teollisuuden eri materiaaleille että biotutkimukseen. PHCBi on toiminut vuodesta 1966 ja kehittää jatkuvasti tuotteitaan innovatiivisesti. Olkoon kyseessä mikä vain säilytykseen tai inkubointiin liittyvä asia, niin saat avuksesi GWB:n ja PHCBi laajan kirjon eri tuotealueiden Spesialisteja. Työskentelitpä millä alalla tahansa kannattaa aina tutustua uusiin tuotteisiimme, tulet hämmästymään. Kysy meiltä lisää! Tuotteiden alla on linkit suoraan valmistajan sivulle, jossa tuotteista tarkemmat tiedot.

Kylmälaitteet

GWB:n valikoimaan kuuluu erilaisia kylmälaitteita, kuten pakastimia, jääkaappeja ja viileäkaappeja, joissa säilytät näytteitä ja materiaaleja optimaalisissa olosuhteissa. Näiden laitteiden tarkka lämpötilan säätö ja luotettava suorituskyky takaavat, että näytteet säilyvät vahingoittumattomina ja niiden laatu säilyy ennallaan.

gwb phc2 e1683205643824

Syväjääkaapit (-150 / -86)

Siirry tuotteisiin

gwb cbs1

Nestetyppipakastimet

Siirry tuotteisiin

INKUBAATTORIT

GWB tarjoaa laadukkaita inkubaattoreita, jotka ovat tärkeä osa biotutkimusta ja lääketieteen laboratorioita. Inkubaattorit tarjoavat ihanteelliset olosuhteet solujen, bakteerien ja mikrobien kasvattamiseen ja tutkimiseen. PHCBi inkubaattorit ovat tunnettuja suorituskyvystään, tarkkuudestaan ja luotettavuudestaan. Nämä laitteet ovat kehittyneitä ja innovatiivisia, ja niillä on saavutettu mainetta alan ammattilaisten keskuudessa. Olipa tarpeesi solujen kasvattamisessa, mikrobien tutkimuksessa tai muussa biotutkimuksessa, GWB:n inkubaattorit ovat luotettavia ja ammattilaisten arvostamia ratkaisuja.

gwb phc1

CO2 Inkubaattorit

Siirry tuotteisiin

gwb phc1

Monikaasuinkubaattorit

Siirry tuotteisiin

PHCBi tuotteet

PHCBi on toiminut alalla jo vuodesta 1966 ja he ovat jatkuvasti kehittäneet innovatiivisia tuotteitaan. Yrityksen tuotevalikoima kattaa kaikenlaiset säilytys- ja inkubointitarpeet, oli kyse sitten lääketieteellisistä näytteistä, biologisista materiaaleista tai muista herkistä aineista. Heidän laitteidensa suorituskyky, tarkkuus ja luotettavuus ovat saavuttaneet mainetta alan ammattilaisten keskuudessa.

PHCBi:n tuotevalikoimaan kannattaa tutustua, oli työskentelyalasi mikä tahansa. Heidän innovatiiviset ratkaisunsa voivat tarjota uusia mahdollisuuksia ja parantaa työn tehokkuutta ja luotettavuutta. Voit ottaa yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme saadaksesi lisätietoja heidän tarjoamistaan tuotteista ja palveluista.