Laboratorio- ja tutkimusratkaisut

Mikroskoopit ja Kuvantaminen

GWB tarjoaa mikroskopiaan ja kuvantamiseen laadukkaat ja perinteikkäät OLYMPUS tuotteet sekä ratkaisuja myös muilta huippuvalmistajilta. Olympukselta löydät ratkaisut sekä teollisuuden eri materiaaleille että biotutkimukseen viruksista elämän ihmeellisyyksiin. Kameroita toimitamme  eri tarpeisiin ja avustamme mielellään niiden valinnassa. High End tuotteissa voit kääntyä puoleemme, niin saat avuksesi Olympuksen laajan kirjon eri tuotealueiden Spesialisteja. Työskentelitpä millä alalla tahansa kannattaa aina tutustua Olympus VS200 Whole slide skanneriin tai DSX1000 digitaalimikroskooppiin… tulet hämmästymään. Kysy meiltä lisää…

LABORATORIO

GWB tarjoaa laboratorioihin erilaisia ratkaisuja pH-puskuriliuoksista pitkälle vietyihin analyysien automaatioratkaisuihin. Punnituksiin liittyviä ratkaisuja on tarjota perusvaaoista aina automaattivaakoihin. Näytteenkäsittely on yksi tärkeimmistä vaiheista laboratorion analytiikassa ja sen vuoksi oikean myllyn käyttö, nesteen annostelu pipetoimalla tai tarpeeksi tehokkaan uutto- tai hajotuslaitteen käyttö on ratkaisevan tärkää. Lisäksi näytteen oikeaan säilytykseen tulee kiinnittää huomiota ja siihen löytyy ratkaisuja laboratoriojääkaapeista syväjääpakastimiin. GWB tarjoaa myös analyysilaiteratkaisuja moniin sovelluksiin kuten pH- ja johtokyvyn mittaus, titraus, UV/VIS, Karl Fisher (KF), tiheys ja refraktometria, viskositeetti sekä yleinen materiaalitutkimus.

gwb mettler toledo v30s kf titraattori

KF-titraus

Siirry tuotteisiin

gwb brookfield dv2t viskosimetri

Viskosimetria

Siirry tuotteisiin

gwb buchi b290 sumukuivain spray dryer

Sumukuivaus

Siirry tuotteisiin

gwb mettler toledo seven direct ph mittari laite puskuri teline

pH/johtokyky

Siirry tuotteisiin

gwb rainin pipetti manuaali elektronen monikanava

Pipetointi ja annostelu

Siirry tuotteisiin

gwb mettler toledo r5 refraktometri

Refraktometria

Siirry tuotteisiin

gwb retsch mm500

Näytteenkäsittely

Siirry tuotteisiin

gwb mettler toledo d6 tiheysmaaritys

Tiheyden määritys

Siirry tuotteisiin

gwb mettler toledo uv7 uv vis spektrofotometri

UV/VIS Spektroskopia

Siirry tuotteisiin

gwb mettler toledo labx lean lab

Automaatio ja Lean Lab

Siirry tuotteisiin

gwb buchi r300 rotavapor

Uutto ja haihdutus

Siirry tuotteisiin

MATERIAALITUTKIMUS & SYNTETIIKKA

GWB tarjoaa tunnetut ratkaisut alkuaine- ja metallianalytiikkaan sekä helppoihin NIR mittauksiin. Autamme mielellämme valitsemaan sopivan synteesilaitteiston ja niitä täydentävät monipuoliset in-situ partikkeliko- ja spektroskopian analysaattorit. Materiaalitekniikan tutkimukseen tarjoamme termoanalyysilaitteita sekä kiinteille näytteille ominaispintapinta-alan ja huokoskoon analysaattoreita. 

aiwizard

Termoanalytiikka

Siirry tuotteisiin

gwb automated reactors 02

Synteesireaktorit

Siirry tuotteisiin

gwb

Metallianalyysi ja NIR

Siirry tuotteisiin

gwb ultrawave

Märkäpoltto

Siirry tuotteisiin