GWB:n huoltotoiminnan perusajatuksena on kokonaisuus

  • Huollon ja myynnin yhteistyöllä takaamme laitteiden ja niihin liittyvien palvelujen yhtenäisen kokonaisuuden.
  • Asiakaspalvelumme keskittyy osaamiseen ja tiimien väliseen yhteistyöhön.
  • Haluamme taata asiakkaillemme parhaan työn laadun sekä koulutetun osaajan laitekohtaisesti.

GWB:llä on huoltohenkilöstöä ympäri Suomea (Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Tampereella, Seinäjoella, Lappeenrannassa, Jyväskylässä sekä Oulussa). Näin takaamme toimintamme koko maan alueella, sekä nopean vasteajan. Tuotevalikoimamme on erittäin laaja ja huoltotiimimme palvelee asiakkaita omien tuotteidemme lisäksi myös muiden alan laitteiden huolloissa ja kalibroinneissa. Huoltotiimimme koulutetaan päämiestemme sertifioiduilla koulutusohjelmilla laadukkaan toiminnan ylläpitämiseksi.

Alueellinen ja osaava huoltomme tarjoaa laitteille huollot, kalibroinnit ja korjauspalvelut koko elinkaaren ajan ja mahdollistaa asiakkaillemme tehokkaaan ja kestävän mittausratkaisun vuosiksi eteenpäin.

Huoltosopimukset

Huoltosopimus takaa asiakkaan tuotantoprosessin häiriöttömän toiminnan. Tarjoamme asiakkaillemme Mittausturvasopimus®-mallia jossa takuun pituus määritellään laitekohtaisesti 3-7 vuoden ajalle ja sopimus voidaan tehdä määräaikaiseksi tai vuosittain jatkuvaksi. Täytä laitetietolomakkeeseen sopimukselle liitettävät laitteet ja lähetä se meille sähköpostitse, niin tarjoamme teillekin Mittausturvasopimusta®!

Ennakkohuolto ja korjauspalvelut

Huolto- ja korjaustoimintaa suoritetaan sekä asiakkaan tiloissa että huoltokonttoreissamme. Teemme akkreditoitujen vaaka- ja pipettikalibrointien lisäksi kalibrointeja ja huoltoja kaikkiin toimittamiimme laitteisiin. Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa myös muiden merkkien kalibroinnit. Lue lisää akkreditoiduista palveluistamme.

Huoltokorjaamopalvelut

Huoltokorjaamomme sijaitsee Vantaalla, Koivuhaassa. Korjaamolla teemme myös muun huollon ohella akkreditoitua kalibrointia vaakoihin ja pipetteihin sekä kalibrointia ja huoltoa viskosimetreihin, byretteihin ja ioninvaihtimiin.

Kysy lisätietoja, me autamme

Huoltomme tavoitat sähköpostitse osoitteesta huolto@gwb.fi tai puhelimitse 0201 255 255.

Oletko lähettämässä laitetta huoltokorjaamollemme?

Täytä alla oleva lähetyslomake huolellisesti ja lähetä se meille (lähete tulostuu automaattisesti huoltokorjaamollemme kun painat ”Lähetä”). Pakkaa laite huolellisesti ja lähetä tai tuo se meille osoitteeseen Mäkituvantie 7, 01510 Vantaa. Vastaanotamme laitteet varaston kautta, jonne käynti kadun puolelta. Varastomme on auki klo 8-16 arkipäivisin.

Kun laite sekä lähete ovat saapuneet meille, korjaamohenkilökuntamme tekee laitteelle vianselvityksen. Vianselvityksestä veloitamme hinnaston mukaisesti ja vianselvitys sisältää yhden tunnin vian hakemista. Ylimenevästä ajasta veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Laitteen kuljetuskustannukset veloitetaan asiakkaalta. Mikäli laite romutetaan meidän toimesta, romutuskustannus on 109 € alv 0% (kylmälaitteissa erillinen hinnoittelu). Romutusta ei veloiteta, mikäli korvaava laite hankitaan GWB:ltä.

Huomioittehan seuraavat asiat laitteen pakkaamisessa:

  • Muista pakata laitteen mukaan kaikki oleelliset laitteeseen liittyvät komponentit (näyttölaitteet, kaapelit, virtalähde ym.).
  • Irroita laitteesta helposti särkyvät osat (esim. lasit) ja vaaoista punnitusalusta, ja pakkaa ne erikseen samaan pakettiin.
  • Käytä riittävän isoa laatikkoa, ja suojaa laite käyttämällä paketissa asianmukaisia suojamateriaaleja.
  • Liimaa pakkaukseen tarvittavat varoitustarrat, jotta pakettia kohdellaan kuljetuksessa oikein.
  • Laitteen mukaan tulee liittää mahdolliset käyttöturvallisuustiedotteet ja varo-ohjeet.
Huollon lomakkeet
laboratoriolaitteet
gwb tga dsc3
gwb buchi lyo infinite condencer

Lomakkeet

Huoltolomake

Huoltotilaus

Varaosatilaus

Muutosilmoitus Mittausturvasopimukseen®

Pipettilomake

Täytä alla oleva lähetyslomake huolellisesti ja lähetä se meille (lähete tulostuu automaattisesti pipettihuoltoon, kun painat ”Lähetä”). Lomakkeelle voit liittää useamman pipetin. Pakkaa pipetit huolellisesti ja lähetä ne meille osoitteeseen Ilmarisenkatu 10, 20520 Turku.

Pipettihuolto tekee merkkaamasi huoltolaajuuden pipeteille ja lähettää pipetit takaisin lomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Pakatessa käytä riittävän isoa laatikkoa ja suojaa pipetit käyttämällä laatikossa asianmukaisia suojamateriaaleja.