Kun laadulla on väliä

Suomalainen Oy G.W.Berg & Co Ab tunnetaan laadukkaiden laboratorio-, tuotanto-, ja prosessimittauslaitteiden toimittajana. GWB:llä on kattava alueellinen myynti- ja huolto-organisaatio, mikä takaa asiakkaille joustavan ja nopean asiakaspalvelun. Henkilöstön koulutus ja liiketoimintaa tukevien laatujärjestelmien noudattaminen ohjaavat toimintamme laatua.

ISO9001 ja ISO14001

Oy G.W.Berg & Co Ab on sekä ISO9001 että ISO14001 sertifioitu yritys. Haluamme kytkeä toimintamme kansainvälisten standardien kriteeristön mukaisesti ja tuottaa asiakkaillemme palvelua, joka täyttää nämä normit.

Akkreditointi

GWB:n huoltotiimi on FINAS:in (Finnish Accreditation Service) akkreditoima kalibrointilaboratorio K029, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Suoritamme kenttäkalibrointeja kaikille vaakamerkeille. Kalibrointilaboratorion tehtävä on varmistaa vaakojen ja pipettien laadukas toiminta kaikille asiakkaille, myös muiden toimittajien toimittamille tuotemerkeille. Pipettien kalibrointi suoritetaan kalibrointilaboratoriossa. 

Suoritamme akkreditoidut kalibroinnit FINAS:in kotisivuilla esillä olevilla pätevyysalueilla.  

Lainmukainen ensivarmennus

GWB on oikeutettu tekemään myymilleen Mettler Toledo -vaaoille tarvittaessa lainmukaisen ensivarmennuksen. Ensivarmennusta vaaditaan apteekkivaaoilta sekä vaaoilta, joita käytetään myytävän tuotteen painoon perustuvaan hinnoittelukäyttöön.

Lainmukainen huoltosinetöinti

Lainmukaisen ensivarmentamisen ja määräaikaisvarmentamisen piirissä olevat mittalaitteet tulee tarvittaessa sinetöidä huollon jälkeen. GWB on oikeutettu myymiensä vaakojen sinetöimiseen. Asiakkaan ei siis tarvitse pyytää huollon jälkeen erillistä tarkastuslaitosta sinetöimään huollettua mittalaitetta.

Luotettava Kumppani

GWB:llä on Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -merkin käyttöoikeus.

gwb dnvgl
gwb k029
gwb kumppani