PERUSVAAKAvaihtoehdot

Perusvaakavalikoimissamme löytyy vaakoja muovirunkoisista maalattuun teräkseen sekä RST -rakenteella. Punnitusalueet ovat 3-150 kg asti ja lattiavaaoissa aina 3000 kg asti. Vaa’at ovat saatavissa myös varmennettuina käyttökohteesta riippuen. Vaa’at toimivat verkkovirralla/akulla/paristoilla mallista riippuen. 

ICS241

Mettler Toledon ICS241- vaaka  on monipuolinen tarkistus- ja kappalelaskentavaaka teollisuuden erityyppisiin sovelluksiin. Helppokäyttöinen LCD-näyttö näyttää tekstiä ja grafiikkaa sekä ohjaa käyttäjää päivittäisessä työskentelyssä.  Aakkosnumeerinen näppäimistö helpottaa tiedon syöttämistä. Punnitustulokset voidaan tallentaa SD-kortille ja siirtää esimerkiki taulukkolaskentaohjelmaan, mahdollistaen tietojen pitkäaikaisenkin talletuksen. Vaakoja on punnitusalueelle 3-30kg.

Käyttökohteita mm. tuotanto, varastointi, pakkaus-j a logistiikka keskukset ja laadunvalvonta.

Video

Vaa’an Valinta / Mettler Toledo

ICS226

Mettler Toledon ICS226-sarjan vaaka on kestävä, helppokäyttöinen ja siirrettävä vaaka punnitus- ja annosteluratkaisuihin elintarvike ja pakkaussovelluksissa. Ruostumaton rakenne ja suojausluokka IP65/67 mahdollistavat käytön pestävissä, märissä- ja kosteissa tiloissa. Ergonominen ja helppokäyttöinen iso LCD-näyttö helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä työskentelyä vaa`alla. Kantokahvat helpottavat vaa’an siirtämistä paikasta toiseen turvallisesti. Tarvittaessa vaaka voidaan varustaa ladattavalla- akulla mikä lisää toiminallista joustavuutta koko tuotantolaitoksessa. Vaakoja on punnitusalueelle 3- 15kg. Soveltuu peruspunnitukseen, dynaamiseen punnitukseen ja tarkistuspunnitukseen (ali-/ylipaino).

Vaa’an Valinta / Mettler Toledo

BPA121

Muovirunkoinen kevyt ladattavalla akulla ja kaksoisnäytöllä varustettu nopea ja helppokäyttöinen hygieeninen vaaka tarjoaa optimaalisen suojan veden tunkeutumista ja kosteutta vastaan ​​työvoimavaltaisilla aloilla, joilla on rajoitetusti työtiloja. Punnittaviat tuotteet voisivat olla mereneläviä, siipikarjaa tai   lihanjalostustuotteita. Vaa’an suojausluokka on IP68/69k. Vaakaan saa punnitusalustan myös ruostumattomasta teräksestä. Vaakoja saa punnitusalueelle 3-30 kg.

Vaa’an Valinta / Mettler Toledo

gwb 30080061

BBA231, BBA236

BBA231/ BBA236  on varma ja helppokäyttöinen vaaka teollisuuden tarpeisiin kuivissa tai pölyisissä tiloissa. Helppokäyttöinen käyttöliittymää nopeuttaa punnitusta ja parantaa työn tehokkuutta. Vaakoja saa punnitusalueelle 6- 300 kg. Vaakaohjelmistossa on peruspunnitus, kappalelaskenta, tarkistuspunnitus (ali/-/ylipaino sekä luokituspunnitus), eläinpunitus. Vaakaan on saatavissa 300-900 mm pituisella näytön varrella, jotta vaakanäyttö olisi egonomisella korkeudella kättäjlle. BBA231- IP54/näyttö, IP65/vaaka, BBA236- IP65.

Vaakaterminaali video

Vaa’an Valinta / Mettler Toledo

ics4_ vaakaperhe

ICS4_5, ICS4_9

Mettler Toledon ICS425/9 k-sarjan pöytävaaka on kestävä ja helppokäyttöinen vaaka. Modulaarinen rakenne mahdollistaa räätälöidyt punnitusratkaisut huomioiden käyttökohteen asettamat toiminalliset -ja laadulliset vaatimukset eri tuotantoympäristöissä myös EX-luokan tiloihin. Tarkka Monoblockin-mittakenno varustettuna FACT-viritys toiminolla (sisäinen punnus) takaa hyvän toistettavuuden ja tarkkuuden lämpötilan muuttuessa. Taustavalaistu LCD-näyttö on yksinkertainen -ja selkeä käyttää. Näyttöpäätekohtaiset ominaisuudet, punnitussovellukset, värinäytöt ja käyttäjäkehotukset on helposti nähtävillä näytöllä helpottaen päivittäistä työskentelyä vaa`alla. Monipuoliset tiedon hallinta -ja liityntä mahdollisuudet helpottavat vaa`an liittämistä olemassa olevaa tehtaan automaatiojärjestelmään,  mahdollistaen tulosten tallennuksen ja jäljitettävyyden. Vaaka on saatavana myös akkukäyttöisenä ja soveltuu myös kaupalliseen käyttöön (varmennettuna).

Video

Vaa’an valinta / Mettler Toledo

lattiavaaka

BFA231/236 Lattiavaaka

BFA231/BFA236  on varma ja helppokäyttöinen vaaka teollisuuden tarpeisiin kuivissa, pölyisissä tai kosteissa tiloissa. Helppokäyttöinen käyttöliittymää nopeuttaa punnitusta ja parantaa työn tehokkuutta. Vaakoja saa punnituskapasiteetilla 1500  ja 3000 kg. Vaakaohjelmistossa on peruspunnitus, kappalelaskenta, tarkistuspunnitus (ali/-/ylipaino sekä luokituspnnitus), eläinpunitus. Vaaka on saatavissa erillisellä 1100 mm korkealla näytön jalustalla,  jotta vaakanäyttö olisi egonomisella korkeudella kättäjlle.  BFA231/Vaaka maalattua terästä, BFA236 /Vaaka ruostumatonta terästä. Vaakaan saa myös ajorampin helpottamaan vaa’an lastausta esimerkiksi pumppukärryllä.

Vaa’an valinta / Mettler Toledo

TAKAISIN VAAKAVALINTAAN

Ota YHTEYS MYYJÄÄN