Löydät parhaat Mettler Toledo teollisuusvaaka ratkaisut meiltä

Teollisuusvaaka- ja punnitusjärjestelmät sisältää tuotteita kuten pöytävaaka, pakettivaaka, tasovaaka,lattiavaaka, lavavaaka, kuorma-autovaaka sekä punnitusanturit ja punnituskennot säiliö- ja siilon punnitukseen. METTLER TOLEDO vaa’at voivat mitata 0,001 g:sta useisiin tonneihin, ja niitä voidaan käyttää niin yksinkertaiseen punnitukseen kuin kaupan määräykset täyttävään punnitukseen ja muuhun. Yhdistä tarvittava punnitus ratkaisu tarpeitasi vastaavaani vaakanäyttöön , ohjelmistoratkaisuun ja helposti integroitaviin lisävarusteisiin prosessin täydelliseen ohjaukseen ja näkyvyyteen. Tuoteratkaisumme tukevat niin laiterakentajien tarpeita kuin teollisen loppukäyttäjän tarpeita.

Teollisuusvaaka- ja punnitusjärjestelmät sopivat kaikenlaisiin punnitustarpeisiin

Tuotekatalogi

Kuinka valitsen oikean VAA’AN ?

Mettler Toledo pöytävaaka

Mettler Toledo pöytävaaka kuiviin, vaativiin, pölyisiin tai kosteisiin teollisuusympäristöihin. Pöytävaakaratkaisut on tehty hyödyntäen joko tarkkaa patentoitua monoblock -anturitekniikkaa tai perinteistä venymäliskateknologiaa.Pöytävaakojen rakennevaihtoehtoja on maalattu teräs, alumiini tai ruostumaton teräs eri pinnan ominaisuuksilla.Hygieeninen rakennesuunnittelu helpottaa pöytävaa’an puhdistusta ja siten minimoi riskin punnittavan aineen jäämistä rakenteisiin. Mettler Toledon sivut

gwb teollisuusvaaka ics685

Teollisuusvaaka

Olipa käyttökohde mikä tahansa, niin Mettler Toledon laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu tuotannon teollisiin punnitus sovelluksiin. Riippuen vaa’an materiaalista, rakenteesta ja mallista, ne soveltuvat hyvin käytettäviksi kaikenlaisissa ympäristöissä aina kuivista ja pölyisistä olosuhteista teollista puhdistusta kestäviin ympäristöihin. Suojausluokka jopa IP69k asti. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaaka- ja punnitustasot ovat helppo ja nopea puhdistaa ja soveltuvat vaativaan käyttöön. Ne soveltuvat paikkoihin, joissa on korkea hygieenisyysvaatimus tai korroosionkestävyys kuten esim. elintarvike-, lääke- tai kemianteollisuus.

Vaa’oille on ominaista kestävyys, tarkkuus, ergonomisuus ja käyttäjäystävällisyys. Vaa’an näyttö on yksinkertainen- ja sen selkeä valikko sekä monipuoliset punnitussovellukset (perus-, tarkistus-, täyttö-, resepti- ja esimerkiksi eläinpunnitukset sekä kappalelaskenta) mahdollistavat jo perusvaa-alle lukuisat käyttökohteet. Monet oheislaitteet tehostavat päivittäistä työskentelyä vaa’alla.

Modulaarisuutensa ansiosta, joka mahdollistaa useat erilaiset liitynnät vaakapäätteelle, on vaa’at helppo integroida osaksi automaatiojärjestelmää. Siten varmistetaan, että valmistusprosessin laadulliset ja lainsäädännölliset tavoitteet saavutetaan punnitusprosessissa ja tuote on turvallinen jatkokäsittelyä varten. Kapasiteetti pöytävaa`at alkaen 600g-600kg:n ja lattiavaa’at 300kg aina 11000 kg:n. Mettler Teollisuusvaa’at.

gwb teollisuusvaaka ip69

EX -Tilan Vaaka

Etsikö EX – tilaan ratkaisuja ja samalla parantaa turvallisuutta työskentely-ympäristössänne sekä parantaaksesi tuottavuutta ja tuotelaatua. Työskenneltäessä räjähdysvaarallisessa tilassa korostuu korkean laiteturvallisuuden ja laadun lisäksi punnitustarkkuus, sekä laitteiden liitettävyys yrityksen olemassa olevaan automaatiojärjestelmään.

Mettler Toledolla on vuosien kokemus, tietotaito punnitus – ja prosessinohjausjärjestelmien sovelluksista Ex-tiloissa. Siksi meillä on tarjota markkinoiden laajin tuotevalikoima niin päätteiden, antureiden, sekä vaakasiltojen ja tuotteisiin liittyvien lisätarvikkeiden osalta.

Olipa kyseessä mikä tahansa räjähdysvaarallisessa tilassa tapahtuva punnitussovellus, niin Mettler Toledon tuotteet ovat ATEX-hyväksyttyjä tilaluokkaan 1/ 21 divisioona 1 tai tilaluokkaan 22/2 divisioona 2.

Tutustu Ex-tuotteisiimme alla olevan linkin kautta. tai täytä sivuillamme oleva yhteydenottolomake, niin autamme sinua löytämään oikean juuri Teidän tarpeisiinne sopivan punnitusratkaisun. Mettler Toledon Ex -tilan vaa’at.

gwb ex vaaat

Vaakanäytöt

Juuri sopivan vaakapääteen valinta yhdessä punnitusantureiden tai sopivan vaakasillan kanssa on tärkeää, kun halutaan varmistaa punnitusprosessien maksimaalinen tehokkuus, tarkkuus, monipuolinen ohjelmoitavuus tai punnitussovelluksen käytön helppous. Lisäksi tulee varmistaa laitteiston liitettävyys olemassa olevaan tuotantojärjestelmään. METTLER TOLEDO tarjoaa laajan valikoiman vaakapäätteitä ja niihin soveltuvia vaaka-antureita, vaakasiltoja sekä vaakaohjelmistoja ja ohjausjärjestelmiä, jotka täyttävät teollisuuden määräykset ja lainsäädännölliset vaatimukset.

Mettler Toledon vaakapääteet, punnituslähettimet soveltuvat käytettäviksi mm. erityyppisissä pöytä -ja, lattiavaakasovelluksissa. Lisäksi niitä käytetään automaattisiin-tai manuaalisiin annosteluprosesseihin, säiliöpunnituksiin- ja kuljetin ratkaisuihin. Omat ratkaisut löytyvät myös Atex-tiloihin ja erityyppisiin räätälöityihin laitekokonaisuuksiin. Vaakapäätteet yhdessä antureiden sekä muiden punnituskomponenttien kanssa ovat maailmanlaajuisesti hyväksytty myös kaupallisissa punnitussovelluksissa (varmennetut vaakajärjestelmät). Mettler Toledon Vaakanäytöt.

gwb teollisuusvaakapaate

Vaaka-anturit

Mettler Toledon monipuolinen -ja kattava tuotevalikoima eri materiaalivaihtoehdoilla varmistavat turvalliset, tarkat sekä laadukkaat punnitusratkaisut teollisuuden eri sovelluksissa. Vaaka-anturit täyttävät teollisuuden määräykset, lainsäädännölliset vaatimukset -ja hyväksynnät kuten OIML, NTEP, ATEX. Lisäksi punnitusmoduuleja on saatavilla myösEN1090-versiona. Punnitusmoduuleihin ja vaaka-antureihin on saatavissa lisävarusteita, joilla voidaan monipuolisesti rakentaa punnitusratkaisuja sekä parantaa ratkaisun soveltuvuutta. Mallista riippuen päästään erittäin pieneen lukematarkkuuteen alkaen 0,001mg.Lisäksi laajaa tuotevalikoimaa hyödyntämällä voidaan suunnitella ratkaisuja punnituskapasiteetiltaan aina 300 t asti käyttäen suojausluokkaa max. IP69k.Metller Toledon vaaka-antureita käytetään monissa teollisissa punnituksissa kuten esimerkiksi automaattinen- ja manuaalinen annosteluprosessi, säiliöpunnitus, kuljetinratkaisut, autovaa’at, punnitukset ATEX-tiloissa, puhdastilat, kaupalliset sovellukset, sekä erityyppiset muut räätälöidyt ratkaisut. Mettler Toledon punnitusanturit.

gwb sensors