Vanhat pipetit vaihtoon -kampanja alkaa

Tiedätkö kuinka monta pipettiä lojuu kaapissa käyttämättömänä? Soveltuuko käyttämäsi pipetti vielä tarpeisiin? Entä ergonomia? Jomottaako peukalo? Pipetoinnissa peukalo tekee suurimman työn esim. kärjen irroituksessa ja sen vuoksi siihen kohdistuu eniten rasitusta. Olisiko siis aika päivittää pipetit myös ergonomian vuoksi? 

Pipetit ovat yksi käytetyimmistä työvälineistä laboratorioissa. Kuten kaikilla välineillä, myös pipeteillä on elinkaarensa. Ne ovat käyttötavaroita ja kuluvat käytössä. Toisinaan myös laboratorion toiminnot, tarpeet ja laatuvaatimukset muuttuvat vuosien saatossa, mutta pipetit pysyvät samoina.

Pidimme syksyllä kaksi erittäin suosittua webinaaria, Oikeellisen pipetoinnin perusteet ja Hyvät pipetointitekniikat, joiden sisällöt pohjautuvat Mettler Toledon kehittämään Good Pipetting Practice (GPP) -ohjeistukseen. Webinaareissa kävimme läpi kohta kohdalta kuinka GPP otetaan käyttöön laboratorioissa. Se on jaettu viiteen askeleeseen tai vaiheeseen, joista ensimmäinen on arviointi. Olisiko nyt aika sisällyttää GPP-toiminta  laboratorioon ja aloittaa työvälineiden ja työnkulun arviointi? Tavoitteena on luoda helpot ja loogiset toimintatavat pipettien ylläpitoon. Näin varmistetaan välineiden soveltuvuus käyttötarkoitukseensa. 

GWB-Laboratoriolaitetiimi haluaa auttaa Sinua ottamaan tuon ensimmäisen askeleen kohti GPP:ta. Pipettien vaihtokampanjassa tarjoamme -25 % alennuksen jokaiseen vaihdettuun pipettiin. Pipetin iällä, kunnolla tai merkillä ei ole väliä. Kampanja on voimassa vuoden 2022 loppuun.

Uuden pipetin valinnassa, kalibroinnin tai verifioinnin suorittamisessa tai erikoiskärkien valinnassa me autamme Sinua! Kysy myös mahdollisuudesta esittelykäyntiin ja demolaitteisiin.

Tutustu Rainin-pipetteihin ja ota yhteyttä!

Rainin on yksi suosituimmista pipettimerkeistä Euroopassa ja USA:ssa. Sen ainutlaatuinen kärkiteknologia (LTS) helpottaa kärjen asettamista pipettiin sekä vähentää peukaloon kohdistuvaa rasitusta kärkeä poistettaessa. Rainin pipetin avaaminen ja puhdistaminen on erittäin nopeaa ja helppoa.

Pipettikampanjaan liittyvissä asioissa sinua auttaa

Terveisin,

Sivosen Laura

GWB-Laboratoriolaitetiimi

puh. +358 40 8611 404

www.linkedin.com/in/laura-sivonen

gwb mettler toledo rainin gpp good pipetting practise hyvat pipetointitavat