ACCUPYC-PYKNOMETRI KIINTEIDEN NÄYTTEIDEN TODELLISEN TIHEYDEN MITTAAMISEEN

Micromeriticsin AccuPyc on yksi maailman luotetuimmista todellisen tiheyden pyknometreistä. Sillä saadaan mitattua tällä hetkellä kaikkein tarkimmat ja toistettavimmat tulokset, unohtamatta nopeaa ja helppoa käyttöä.

gwb micromeritics logo

Mistä on kyse?

KAASUN SYRJÄYTYS PYKNOMETRI

Kaasupyknometriä käytetään todellisen tai rakenteellisen tiheyden määrittämiseen kiinteistä ja lietemäisistä näytteistä. Näyte laitetaan tunnetun tilavuuden kammioon ja paineistetaan. Kaasu täyttää tyhjän tilan kammiossa ja näytepartikkeleiden välissä. Lopulta näytekammio yhdistetään referenssikammioon, jonka avulla pystytään laskemaan näytekammiossa olleen näytteen tilavuus. Tiheys lasketaan käyttäen analyysivaa’alla määritettyä näytteen painoa. Menetelmällä voidaan mitata myös haastavia näytteitä, kuten huokoisia tai epäsäännöllisen muotoisia.

gwb accupyc ominaisuudet

EDISTYKSELLINEN KAASUPYKNOMETRI

EI VAIN NOPEA, VAAN NOPEIN

Stabiili systeemi luo edellytykset nopeammalle tasapainotukselle ja kaasun vaihdolle, lyhentäen merkittävästi mittausaikaa. Mittausaika on 20-30 % nopeampi kuin millään muulla pyknometrillä

EI VAIN TARKKA, VAAN TARKIN

Laitteen jokainen osa on suunniteltu tarkkuus ja toistettavuus edellä: stabiilein lämpötilan kontrollointi, erinomainen kaasumallinnus, toistettava kannen sulkeminen ja paljon muuta. Saat edistyksellisellä mittaamisella tuloksia, joihin voit luottaa.

TOISTETTAVAT TULOKSET MISSÄ TAHANSA JA MILLOIN TAHANSA

AccuPyc:n AccuTemp takaa stabiilin lämpötilan vähintään ±0.025 °C tarkkuudella. Merkittävä stabiilius luo valmiudet erittäin toistettaville ja varmoille tiheysmittauksille kerta topisensa jälkeen.

POWDERSAFE SUOJAA LAITETTASI

PowderSafe-ominaisuus suojaa näytettäsi ja laitettasi, kun näyte on ominaisuuksiltaan hyvin kevyt. PowderSafe paineistaa referenssikammion ennen näytekammiota, jolloin näyte ei pääse likaamaan referenssikammiota.

gwb kello
gwb accuracydata v2
gwb tempstability nobackground
gwb accupyc powdersafe e1698672325914
MITTAUSKAASUJEN VALIKOIMASSA VERTAANSA VAILLA

Mittaa kiinteiden näytteiden tiheyttä typellä, ilmalla, argonilla ja monilla muilla kaasuilla ilman ylimääräisiä vaihdoksia, kalibroineja tai kompromissejä. Edistyksellinen teknologia Micromeriticsiltä mahdollistaa kaasujen vaihtamisen ja heliumin säästämisen, kun mitattavana ei ole huokoisia tai adsorpoivia näyttteitä.

EI VAIN HELPPO, VAAN HELPOIN

Saranallinen, itsestään asettuva kansi helpottaa käyttöä ja vähentää virheiden mahdollisuutta joka mittauksella.
Sulje-käännä-valmis. Tämä yhdistettynä intuitiiviseen käyttöliittymään, Accupyc on helpoin laite, joka laboratoriossanne tulee olemaan.

LAAJIN MITTAUSLÄMPÖTILA-ALUE

Tarkka hallinnointi 4 – 60°C alueella auttaa mittaamaan tiheyttä olosuhteissa, jotka vastaavat prosessiasi. AccuTemp on hiljainen, ilmajäähdytteinen lämpötilanhallinta.

gwb gas reductor 2755544 1280
gwb smallerfile losingcup v3
gwb accupyc widest temperature

Yleisimmät soveltamisalueet:

gwb accupyc sovellukset

AccuPyc täyttää myös yleisimmät kansainväliset standardit

gwb nayttokuva 2023 10 30 154438

Kysy lisää alueesi edustajalta tai osoitteesta gwb@gwb.fi