NÄKÖKULMIA VAAKAHANKINTAAN

 

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja alkaa olla kiireisintä vaakojen hankinta-aikaa. Punnitus on yksi tärkeimmistä toiminnoista laboratorion analyysin työnkulussa. Sen vuoksi sen tulee tehdä huolella. On muutama hyvä syytä, miksi vaakahankinnassa kannattaa kääntyä GWB:n myyjien puoleen.

1. Meille tärkeää on se, että hankittava vaaka on tämän hetken toimintoihin nähden oikeanlainen ja tarkoituksenmukainen. Tällä hetkellä korvataan runsaasti n. 30 vuotta vanhoja vaakoja, esim. AE100. Ei ole oikein, että katsotaan vaa’asta desimaalien lukumäärä ja maksimikapasiteetti. Sen sijaan meidän myyjät käyvät läpi prosessia tuntevan henkilön kanssa mitä vaa’alla tullaan tekemään seuraavien vuosien aikana. Onko tavallinen perusvaaka riittävä vai tarvitaanko pitkälle vietyä automatiikkaan. Näiden kahden ääripään välillä on runsaasti vaihtoehtoja

 

gwb mettler toledo xsr tarkkuusvaaka minimipaino

2. Me tarjoamme Mettler Toledo-ratkaisun, joka vastaa mahdollisimman hyvin tämän hetkisiä vaatimuksia. Varmistamme mahdollisuuksien mukaan, että kaikki tarpeelliset asiat on huomioitu. Vastaamme siitä, että laite on juuri sopiva ja se asia dokumentoidaan GWP-suosituksen avulla. 

 

3. Meidän vaakahuolto-organisaatio on saanut runsaasti kehuja, eikä syyttä. Se asentaa, kalibroi ja tarvittaessa suorittaa laitteille kvalifioinnin ennen käyttöönottokoulutusta. Samalla voidaan kätevästi kalibroida uudet ja vanhat tarkastuspunnukset ja se tehdään aina akkreditoidusti. Vaaka voidaan liittää huoltosopimukseen, jolloin me käymme huoltamassa ja kalibroimassa laitteen vuosittain. Tällöin laitteelle myönnetään laajennettu takuu. Pelkkää hyvää asiaa. Lisäksi me myyjät voimme käydä myöhemmin tarkastamassa laitteen käyttöä ja tarjoamme myös käyttökoulutusta – varmistamme, että vaakaa käytetään mahdollisimman tehokkaasti.

 

gwb mettler toledo xpr analyysivaaka punnitus ergoclip

 

Ota meihin yhteyttä, gwb@gwb.fi tai 0201 255255 ja laitetaan punnitusasiat kuntoon. 

gwb mettler toledo laimennussarja